Zamulacz.jpg
| Zamulacz.jpg Rozmiar 33 KB |
Składniki
1 krem Karpatka
1 Kasia
2 paczki krakersów
2 puszki Krówki
2 łyczeczki cukru pudru
2 łyżeczki cukru waniliowego
2 śmitetan-fix
Paczkę migdałów płatki
Śmietanke 36%
Jak zrobić?
Najpierw układasz 1 warstwę krakersów na brytfance, później na to krem karpatka (wcześniej go gotujesz z mlekiem wg przepisu na opakowaniu-po wystudzeniu dodajesz kostkę Kasia i miksujesz)później kolejna warstwa krakersów, na to krówka (wcześniej gotujesz na parze żeby masa nie była twarda do rozsmarowania)nie gorące, na to warstwa krakersów i na koniec śmietanka ubita z fiksem cukrem pudrem i cukrem waniliowym, posypujesz na koniec migdałami i do lodówki-najlepiej na noc żeby oddało!
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plannkula.pev.pl